BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@regen50.nl

De natuurlijke en effectieve oplossing voor
Prostaat, Urinaire problemen, Potentie, Libido en Vitaliteit

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

Regen50

ACTIEVE BESTANDDELEN GOEDAARDIGE PROSTAATHYPERPLASIE (GOEDAARDIGE HYPERTROFIE VAN DE PROSTAAT – BPH) VERMINDERING VAN DE VERGROTE PROSTAAT PREVENTIE VAN PROSTAATKANKER TOENEMENDE POTENTIE EN ERECTIE BEHOUD VAN EEN NORMAAL NIVEAU VAN LIBIDO
SABAL PALM VRUCHTEN- EXTRACTEN
EXTRACT VAN PRUNUS AFRICANA
EXTRACT VAN POMPOENPITTEN
VITAMINE C
VITAMINE E
VITAMINE B6
Zink
MAGNESIUM

REGEN50 zijn natuurlijke capsules voor de regeneratie van de prostaat en het urinewegstelsel en worden gebruikt voor het voorkomen en elimineren van symptomen van verschillende prostaat- en urinewegaandoeningen. Ze bevatten een effectieve formule gemaakt van 8 natuurlijke ingrediënten, al eeuwen bekend om hun krachtige anti-inflammatoire werking. Hun positieve invloed op de prostaat, het urinewegstelsel en het behoud van een normaal testosteronniveau zijn in talrijke wetenschappelijke studies bewezen. De natuurlijke formule van REGEN50 heeft een breed scala aan positieve en gezonde eigenschappen op alle organen en lichaamsdelen. Het is geschikt voor beide geslachten om te gebruiken.

Efficiënte en natuurlijke werking voor mannen en vrouwen.

REGEN50 capsules houden de prostaat en de urinewegen effectief gezond. Ze zijn een unieke, krachtige, krachtige, natuurlijke, niet-invasieve en veilige manier om aandoeningen en ziekten zoals goedaardige prostaatvergroting (goedaardige prostaathyperplasie BPH), hypertrofie, prostaatontsteking en andere gezondheidsproblemen zoals problemen bij het plassen, frequente behoefte aan plassen ‘s nachts en overdag, urgentie van de plas, zwakke urinestroom, lange initiatietijd van de urinestroom, inconsistente urinestroom, het gevoel van onvolledige blaaslediging, druppelen na de mekkade en pijnlijke plassen te voorkomen en te vertragen.

REGEN50 capsules zijn bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Naast mensen van middelbare leeftijd worden REGEN50 capsules ook door jongere mannen en vrouwen gebruikt om het normale testosterongehalte te behouden en om prostaat- en urinewegaandoeningen te voorkomen. Als ze regelmatig en volgens de instructies worden gebruikt, zijn ze zeer effectief en hebben ze een langdurig effect. REGEN50 veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement (reg. nr.: 541-02/17-01/629), en u heeft geen recept nodig om één van onze producten te kopen. Het aankoopproces zelf is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

Tevreden klanten getuigen van het succes!

Meer over REGEN50

Waarom zou u voor Nutrilago® REGEN50 capsules kiezen?

Ze zijn effectief – Ze werken langdurig zonder negatieve gevolgen – Ze brengen normale urinefuncties terug – Laten u een volledige nachtrust herontdekken – De werking is bewezen en bevat effectieve ingrediënten – Ze bestaand uit 8 actieve plantenextracten, vitaminen, mineralen en antioxidanten – Unieke Nutrilago® formule – Ze veroorzaken geen verslaving of bijwerkingen – Ze kunnen samen met andere farmaceutische producten gebruikt worden (voor het hart, bloeddruk….) – Breed scala aan positieve effecten op het hele lichaam – De effecten zijn exponentieel toegenomen bij langer gebruik – Tot 4 keer effectiever in vergelijking met andere soortgelijke producten op de markt – Ze zijn veilig en gemakkelijk te kopen zonder recept en bij de apotheek – Gegarandeerde discrete levering – REGEN50-capsules zijn geregistreerd als voedingssupplementen (reg. nr.: 541-02/17-01/629).   > Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50

REGEN50 capsules worden geproduceerd in Duitsland, de EU, onder de merknaam Nutrilago® en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de farmaceutische, voedings- en cosmetische industrie (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP), waarvan de kwaliteit wordt gecontroleerd door zowel interne als externe functionarissen en inspecties.

> Meer over de ingrediënten

Regen50Strong

ACTIEVE BESTANDDELEN GOEDAARDIGE PROSTAATHYPERPLASIE (GOEDAARDIGE HYPERTROFIE VAN DE PROSTAAT – BPH) VERMINDERING VAN DE VERGROTE PROSTAAT PREVENTIE VAN PROSTAATKANKER TOENEMENDE POTENTIE EN ERECTIE BEHOUD VAN EEN NORMAAL NIVEAU VAN LIBIDO
SABAL PALM VRUCHTEN- EXTRACTEN
EXTRACT VAN PRUNUS AFRICANA
Brandnetel- wortelextract
VITAMINE C
VITAMINE E
VITAMINE B6
Zink
Magnesium
Maca
L-Arginine
EXTRACT VAN INDISCHE WIEROOKHARS
LYCOPEEN (TOMATENEXTRACT)

REGEN50 STRONG bevat een sterkere en krachtigere concentratie van 12 actieve natuurlijke ingrediënten, die al eeuwen bekend staan om hun krachtige ontstekingsremmende werking. Hun positieve effecten op prostaat- en prostaataandoeningen, het urinewegstelsel, bij de behandeling van impotentie en erectiestoornissen (zonder het gebruik van farmaceutische geneesmiddelen), bij het behoud van seksueel verlangen (libido) en het behoud van een normaal testosteronniveau zijn bewezen in talrijke wetenschappelijke studies. De natuurlijke formule van REGEN50 STRONG heeft een breed scala aan positieve en gezonde eigenschappen op alle organen en lichaamsdelen.

100% natuurlijke formule helpt u snel bij het behandelen van problemen met de prostaat en urineren.

Naast de prostaat heeft deze sterke formule ook invloed op de urinewegen, impotentie (erectiestoornissen), libido, vitaliteit, seksuele energie, behoud van een gezonde testosteronspiegel en de algemene seksuele gezondheid van mannen. Het verbetert effectief de prostaatfunctie, regenereert het, en werkt preventief. Op een snelle manier verlicht u problemen met plassen, verbetert de blaaslediging (de blaas zal volledig leeg zijn na het plassen), het is effectief in het behandelen van de symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BPH), en werkt preventief om hypertrofie van de prostaat te vertragen. Het voorkomt ook frequent plassen, zowel overdag als ‘s nachts, helpt bij urine urgentie, versterkt de urinestroom, verkort de tijd die u nodig heeft om te beginnen met plassen, verbetert de inconsistente urinestroom, verwijdert het gevoel van onvolledige blaaslediging, gaat nadruppelen en pijn tijdens het plassen tegen. Daarnaast wordt de formule in de capsules ook gebruikt als een natuurlijke bron van beta-sitosterol. Deze krachtige formule is tot 4 keer effectiever dan andere soortgelijke producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Naast mannen van middelbare leeftijd en oudere mannen worden REGEN50 STRONG capsules ook door jongere mannen gebruikt om gezonde en natuurlijke erectiele functies te behouden (vermindert impotentiesymptomen), om een normaal testosterongehalte te behouden en om prostaat- en urineziekten tijdig te voorkomen.

Alleen een volledig gezonde prostaat garandeert een goede erectie, libido en vitaliteit.

Als ze regelmatig en volgens de instructies worden gebruikt, zijn ze zeer effectief en hebben ze een langdurig effect. REGEN50 STRONG veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement (reg. nr.: 541-02/17-01/630), en u heeft geen voorschrift nodig om een aankoop te doen, en het proces van aankoop zelf is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

> Bestel nu uw REGEN50 pakket en ontvang de beste prijzen

Meer over REGEN50 STRONG

Waarom zou u kiezen voor Nutrilago® REGEN50 STRONG capsules?

Ze zijn effectief – Ze werken langdurig en hebben geen negatieve bijwerkingen – Ze brengen de normale urinefuncties terug – Ze laten u ‘s nachts doorslapen – Ze brengen uw erectie terug en het behoud van de erectie (zonder afhankelijk te zijn van geneesmiddelen) – U voelt opnieuw seksuele drang (libido) – Unieke formule – De formulering is gebaseerd op bewezen en effectieve ingrediënten – Ze bevatten 12 actieve plantenextracten, vitaminen, mineralen en antioxidanten – Ze veroorzaken geen verslaving of bijwerkingen – Ze kunnen samen met andere geneesmiddelen (bijv. voor het hart, bloeddruk) gebruikt worden – Breed scala aan positieve effecten op het hele lichaam – De effecten nemen exponentieel toe bij langer gebruik – Tot 4 keer effectiever in vergelijking met andere soortgelijke producten op de markt – Ze zijn veilig en gemakkelijk te kopen zonder recept en/of bij bezoek aan een apotheek – Gegarandeerde discrete levering – REGEN50 STRONG-capsules zijn geregistreerd als voedingssupplementen (reg. nr.: 541-02/17-01/630).  > Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50 STRONG

REGEN50 STRONG-capsules worden geproduceerd in Duitsland, onder de merknaam Nutrilago® en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de farmaceutische, voedings- en cosmetische industrie (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP). De kwaliteit wordt gecontroleerd door zowel interne als externe functionarissen en inspecties.

> Meer over de ingrediënten

FAQ