BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@regen50.nl

De natuurlijke en effectieve oplossing voor
Prostaat, Urinaire problemen, Potentie, Libido en Vitaliteit

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

Veelgestelde vragen

1. Wat is REGEN50?

REGEN50 is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor mannen. Een capsule REGEN50 bevat een effectieve en veilige formule van 8 planten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Hun doeltreffendheid in het behoud van de prostaatgezondheid is bewezen door talrijke studies en onderzoeken. REGEN50 capsules werken in op de algemene prostaatgezondheid, de gezondheid van de urinewegen en het behoud van het normale hormonale niveau bij mannen van middelbare leeftijd en oudere mannen. REGEN50 capsules genezen de prostaatontsteking en verminderen de symptomen die gepaard gaan met een vergrote prostaat en prostaatontsteking.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten in REGEN50 capsules zoals Sabal Palm vruchtenextract, pompoenzaad extract, schors van de Prunus Africana, vitaminen en mineralen, dragen allemaal effectief bij aan de normale urinefuncties en verminderen de kans op een vergrote prostaat (BPH), prostaatontsteking of prostaatkanker. Het product REGEN50 is een natuurlijke bron van bèta-sitosterol.

REGEN50 veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement en u heeft geen recept nodig om het product aan te schaffen. Het aankoopproces is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

> Meer informatie over de werking van de 100% natuurlijke ingrediënten in REGEN50.

> Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50.

2. Wie kan profiteren van het gebruik van REGEN50?

REGEN50 capsules zijn bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Voor mannen, indien regelmatig gebruikt, kunnen REGEN50 producten de prostaatfuncties verbeteren, de prostaat regenereren en preventief werken bij problemen met de prostaat. Ze zijn effectief in het omgaan met de symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BHP), en in het voorkomen en vertragen van de hypertrofie van de prostaat. Ze handhaven ook de normale testosteronspiegels. Zowel voor vrouwen als mannen zijn ze effectief in het omgaan met urineproblemen zoals het onvolledig legen van de blaas, frequent plassen overdag en ‘s nachts, urgentie van de urine, inconsistente urinestroom, het onvermogen om de urine te houden, zwakke urinestroom, druppelen na het miactureren en pijnlijke urineren.

Naast mannen en vrouwen van middelbare leeftijd en oudere mannen en vrouwen, worden REGEN50 capsules ook door jongere mannen gebruikt om een normaal testosterongehalte te behouden en prostaatziekten tijdig te voorkomen. Jongere vrouwen gebruiken REGEN50 capsules voor urinewegproblemen. Bij regelmatig gebruik, volgens de gebruiksaanwijzing, zijn ze zeer effectief en hebben ze een langdurige werking. REGEN50 veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement en je hebt geen voorschrift nodig om een aankoop te doen, en het proces van aankoop zelf is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

> Meer informatie over de acties en 100% natuurlijke ingrediënten van REGEN50.

> Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50.

3. Wat is REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor mannen. De capsules bestaan uit een effectieve en veilige formule van 12 planten, vitaminen, mineralen en antioxidanten en hiermee bevat ons product de meeste natuurlijke ingrediënten op de markt. Het is tot 4 keer effectiever dan vergelijkbare producten die momenteel verkrijgbaar zijn. De doeltreffendheid, van de fomule en ingrediënten waaruit REGEN50 STRONG bestaat, is bewezen in talrijke studies en tests. REGEN50 STRONG beïnvloedt de algemene gezondheid van de prostaat en de urinewegen, het behoud van normale hormoonspiegels bij mannen van middelbare leeftijd en ouder, het verhoogt de seksuele drang (libido) en verlicht en voorkomt ook de symptomen van erectiestoornissen.

REGEN50 STRONG veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement en u heeft geen recept nodig om het product aan te schaffen. Het aankoopproces is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

> Meer informatie over de werking van de 100% natuurlijke ingrediënten in REGEN50.

> Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50.

4. Wie kan profiteren van het gebruik van REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG capsules zijn bedoeld voor mannen van alle leeftijden. Regelmatig gebruik beïnvloedt de algemene gezondheid van de prostaat en de urinewegen, handhaaft een normale hormoonspiegel bij mannen van middelbare leeftijd en ouder, handhaaft een normaal libido (seksueel verlangen), handhaaft de vitaliteit en verhindert of verlicht de symptomen van een erectiestoornis (impotentie). Op de lange termijn versterkt de potentie en seksuele energie en vermindert de seksuele disfunctie.

Ze verbeteren effectief de prostaatfunctie, regenereert de prostaat en werkt preventief. Ze zijn effectief in het behandelen van urineproblemen zoals het onvolledig legen van de blaas, overdag en ‘s nachts frequent plassen, urgentie van het plassen, inconsistente urinestroom, onvermogen om de plas op te houden, zwakke urinestroom, nadruppelen en pijnlijk plassen. Ze zijn effectief in het behandelen van de symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BHP) en in het voorkomen en vertragen van de hypertrofie van de prostaat. Ook zijn ze een natuurlijke bron van beta-sitosterol.

Naast mannen van middelbare leeftijd en daarboven, wordt REGEN50 STRONG ook door jongere mannen gebruikt om een gezonde en natuurlijke erectiele functie te behouden (om het ontstaan van impotentie te voorkomen), om een normaal testosterongehalte te behouden en om prostaat- en urinewegaandoeningen tijdig te voorkomen. Bij regelmatig gebruik, volgens de gebruiksaanwijzing, zijn ze zeer effectief en hebben ze een langdurige werking.

REGEN50 STRONG veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement en u heeft geen recept nodig om het product aan te schaffen. Het aankoopproces is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

> Meer informatie over de werking van de 100% natuurlijke ingrediënten in REGEN50.

> Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50.

5. Wat is het verschil tussen REGEN50 en REGEN50 STRONG producten?

REGEN50 werkt effectief voor verschillende prostaat- en urinewegaandoeningen. Het verlicht en geneest de symptomen. Het heeft ook een effect op het behoud van de gezonde testosteronspiegels. Het bevat 8 natuurlijke ingrediënten die een positieve werking hebben op de prostaat en het urinewegstelsel.
> Meer informatie over de 100% natuurlijke ingrediënten.

REGEN50 STRONG bevat een grotere en krachtigere concentratie van 12 actieve ingrediënten, die naast de gezondheid van de prostaat en het urinewegstelsel, ook de mannelijke potentie (erectiestoornissen), het libido, seksuele energie, het behoud van een gezonde testosteronspiegel en de algemene seksuele gezondheid van de man verbetert. Het verbetert effectief de prostaatfunctie, regenereert de prostaat en werkt preventief. Het is effectief bij het behandelen van urineproblemen zoals het onvolledig legen van de blaas, overdag en ‘s nachts frequent plassen, urgentie van het plassen, inconsistente urinestroom, het onvermogen om de plas op te houden, zwakke urinestroom, nadruppelen en pijnlijk urineren. Ze zijn effectief in het omgaan met de symptomen van goedaardige prostaatvergroting (BHP) en in het voorkomen en vertragen van de hypertrofie van de prostaat. Ook zijn ze een natuurlijke bron van Beta-sitosterol.

Naast mannen van middelbare leeftijd en daarboven worden REGEN50 STRONG capsules ook door jongere mannen gebruikt om een gezonde en natuurlijke erectiele functie te behouden (om het ontstaan van impotentie te voorkomen), om een normaal testosterongehalte te behouden en om prostaat- en urinewegaandoeningen tijdig te voorkomen.
> Meer informatie over de voordelen van REGEN50 producten.

REGEN50 en REGEN50 STRONG veroorzaken geen bijwerkingen. Het is geregistreerd als een voedingssupplement en u heeft geen recept nodig om het product aan te schaffen. Het aankoopproces is eenvoudig, veilig en volledig discreet.

Naast onze REGEN50 website zijn onze producten ook te vinden in apotheken, waar u een apotheker kunt raadplegen voor advies.

> Meer informatie over de werking van de 100% natuurlijke ingrediënten in REGEN50.

> Bekijk de prijzen en bestel uw REGEN50.

6. Hoe moet ik REGEN50 en REGEN50 STRONG gebruiken?

Neem twee keer per dag één capsule REGEN50 of REGEN50 STRONG met 200 ml water, tijdens of na de maaltijd (‘s morgens en ‘s avonds). REGEN50 capsules zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs. Neem voor een optimaal resultaat neemt u dagelijks capsules in voor een periode van 90 dagen en zonder pauzes te nemen. Eén verpakking bevat 60 capsules, dit is voldoende voor 30 dagen gebruik. De capsules zijn alleen geschikt voor orale inname. Gelieve buiten het bereik van kinderen bewaren, op een donkere plaats, bij temperaturen onder 25°C (77°F). Het product is niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar.

7. Zijn REGEN50 en REGEN50 STRONG kwalitatief goede voedingssupplementen?

De formules van REGEN50 producten zijn tot stand gekomen na langdurig onderzoek. Talrijke studies hebben de doeltreffendheid van de ingrediënten, die in de REGEN50 voedingssupplementen worden gebruikt, aangetoond.

REGEN50 capsules bevatten natuurlijke ingrediënten die een snelle en effectieve werking mogelijk maken. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en in de juiste en meest effectieve verhouding gebruikt. Naast de buitengewone kwaliteit van de ingrediënten onderscheidt REGEN50 zich ook van de concurrentie met een hoogwaardige kwaliteit plantenextracten. Hierdoor is REGEN50 de eerste keuze van veel klanten, in maar liefst 12 EU-landen.

REGEN50 producten worden in Duitsland vervaardigd in high-tech faciliteiten en volgens de hoogste kwaliteitsnormen (ISO 9001, GMP, HACCP). Ze bevatten geen dierlijke of genetisch gemodificeerde ingrediënten en daarnaast worden alle elementen worden onderworpen aan microbiologische tests op zware metalen. REGEN50 producten zijn geschikt voor veganisten en vegetariërs.

REGEN50 producten zijn van hoge kwaliteit, veilig en effectief, en beschikbaar zonder recept.

8. Wat zijn de ingrediënten van REGEN50 producten?

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een bewezen effect. Onze producten bevatten alleen hoogwaardige plantenextracten, vitaminen en antioxidanten. Meer details vindt u hier.

De ingrediënten van REGEN50 producten zijn volledig natuurlijk. Deze natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en in de juiste en meest effectieve verhouding toegepast. Naast de buitengewone kwaliteit van de ingrediënten onderscheidt REGEN50 zich van de concurrentie met een uitstekende kwaliteit plantenextracten. Hierdoor is REGEN50 de eerste keuze van veel klanten in maar liefst 12 EU-landen.

Ingrediënten van REGEN50 capsules: Sabal Palmvruchtenextract, pompoenpit extract, extract van Prunus Africana schors (Rood Stinkhout), vitamine C, vitamine E, vitamine B6, zink, magnesium.

Ingrediënten van REGEN50 STRONG capsules: Extract van Sabal Palmvruchten, extract van brandnetelwortel, extract van Prunus Africana schors (Rood Stinkhout), macawortelpoeder, extract van Indiase wierookhars, tomatenextract – lycopeen, vitamine C, vitamine E, vitamine B6, zink, magnesium, l-arginine.

9. Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van REGEN50 producten?

REGEN50 en REGEN50 STRONG bevatten alleen natuurlijke ingrediënten. Als ze regelmatig en volgens de instructies worden gebruikt veroorzaken ze geen bijwerkingen. Net als bij andere voedingssupplementen raden wij u aan om, indien u niet zeker weet of u onze producten moet innemen, uw arts of apotheker te raadplegen. REGEN50 voedingssupplementen zijn niet bedoeld voor gebruik door kinderen.

Als u allergisch bent voor één van de ingrediënten die vermeld staan op de verpakking van REGEN50 en REGEN50 STRONG en op onze website, gebruik ze dan niet. Onze producten zijn niet farmaceutisch en het is niet vereist om een recept te hebben voor de aankoop ervan.

10. REGEN50 gecombineerd met andere producten.

De formule, gevonden in REGEN50 en REGEN50 STRONG capsules, is het resultaat van vele jaren onderzoek en testen, met als doel het ontwikkelen van een optimale, natuurlijke, niet-invasieve en veilige oplossing voor het verlichten van pijn, ontstekingen geassocieerd met prostaat, potentie, libido, en voor het behoud van een gezond testosteronniveau.

Om optimale resultaten te bereiken, wordt het niet aanbevolen om soortgelijke natuurlijke producten van andere fabrikanten te gebruiken die bedoeld zijn voor de behandeling van dezelfde of vergelijkbare pijnlijke aandoeningen en ontstekingen.

REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn volledig natuurlijke voedingssupplementen die geen bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik met geneesmiddelen is niet gecontra-indiceerd, als het geneesmiddel dat u gebruikt niet specifiek aangeeft dat het vermijden van één van de ingrediënten, die in de REGEN50 productspecificatie worden vermeld, noodzakelijk is. Meer details over de ingrediënten in de REGEN50 producten vindt u hier.

Als u niet zeker weet of u REGEN50 moet gebruiken, raden wij u aan uw arts of apotheker te raadplegen. REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar.

11. Hoe lang duurt het voordat deze producten werken?

REGEN50 en REGEN50 STRONG bevatten actieve natuurlijke ingrediënten die onmiddellijk na gebruik, d.w.z. na enkele minuten, in werking treden. Deze natuurlijke capsules werken langdurig en hebben een breed scala aan positieve helende effecten op alle organen en delen van het lichaam. Zoals alle natuurlijke remedies, werken ze langzamer dan geneesmiddelen, maar hun effecten zijn op lange termijn gunstig voor het hele lichaam, zonder bijwerkingen. Het duurt echter enkele dagen, van onafgebroken gebruik, om voldoende concentratie van werkzame stoffen in het lichaam op te bouwen en zo hun optimale werking te bereiken. Het optimale zichtbare effect verschilt van persoon tot persoon, maar varieert meestal van zeven tot vijftien dagen vanaf het begin van het gebruik. Wij raden aan de capsules dus minstens 30 dagen in te nemen, zonder pauzes in te lassen. Er is een verschil in kracht en werkingsduur tussen REGEN50 en REGEN50 STRONG.

De snelste resultaten worden bereikt wanneer de capsules gedurende ten minste 30 dagen zonder pauzes en volgens de instructies worden gebruikt.

12. Wat is een prostaat en wat zijn de symptomen van prostaatziekten?

De prostaat is een samengestelde tubuloalveolaire exocriene klier van het mannelijke voortplantingssysteem, waarvan de grootte en vorm van de noot laag in het bekken, onder de blaas en direct voor het rectum is geplaatst. De prostaatfunctie is de uitscheiding van een licht alkalische en melkachtige vloeistof die het sperma de periode van de ejaculatie tot de bevruchting laat overleven. De prostaat verandert en neemt toe naarmate de man ouder wordt, zodat het de plasbuis onder druk kan zetten en urineproblemen kan veroorzaken. Symptomen die erop wijzen dat er iets mis is met de prostaat zijn: frequentere behoefte aan urineren gedurende de dag, urinaire urgentie, zwakkere urinestroom, branderig gevoel tijdens het plassen, frequent wakker worden tijdens de nacht om te plassen, pijn in de onderbuik, lies en achter het scrotum, pijn of druk in het rectum, verlies van libido en seksuele drang, pijnlijke ejaculatie.

13. Wat is impotentie en wat zijn de symptomen?

Erectiele disfunctie of impotentie is de onmogelijkheid om een erectie te bereiken en te behouden om succesvolle geslachtsgemeenschap te hebben. De frequentie van problemen met impotentie neemt toe naarmate men ouder wordt, hoewel ze niet noodzakelijkerwijs alleen met oudere leeftijd in verband worden gebracht. Ongeveer 5 procent van de mannen van rond de 40 jaar worden geconfronteerd met problemen rondom impotentie; rond de leeftijd van 65 jaar is dat tussen de 15 en 25 procent. Erectiele disfunctie (impotentie) wordt veroorzaakt door talrijke fysieke en psychologische redenen. De symptomen van een erectiestoornis zijn veranderingen in de stabiliteit van de erectie (het vermogen om de erectie en de hardheid van de penis in stand te houden), het ontbreken van een ochtend erectie (een symptoom van fysieke impotentie), en plotselinge impotentie als reactie op een bepaalde gebeurtenis (psychische oorzaak).

14. Informatie over de levering, tarieven en gratis levering

De levering is gratis voor alle bestellingen boven de 70,00 €. Indien uw totaal minder dan 70,00 € bedraagt, wordt u ook een bedrag van 4,30 € in rekening gebracht voor de levering. Er zijn geen extra verborgen kosten.

Onze bezorgpartner is GLS bezorgservice. Als het product voor 12 uur ‘s morgens wordt besteld, wordt uw pakket dezelfde dag nog naar u verzonden, behalve in het weekend en op feestdagen. De levertijd bedraagt 2-3 werkdagen vanaf de datum van verzending. Mocht u het niet binnen 4 werkdagen ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voorafgaand aan de levering zal de bezorger u bellen, en als u niet thuis bent, kunt u altijd een andere plaats of tijdstip van levering regelen. Bij het plaatsen van uw bestelling raden wij u aan het adres op te geven waar u de komende 2-4 werkdagen in de ochtenduren bent. Als u aan het werk bent, schrijf dan de naam van het bedrijf, het adres van het bedrijf, en uw naam en achternaam. De zending is discreet verpakt.

Wanneer u producten van onze officiële website bestelt, garanderen wij u een snelle levering, de laagste prijs en volledige discretie.

Het bestellen van REGEN50 producten is eenvoudig en snel, de aankoop is discreet en de betaling is 100% veilig.

U kunt uw bestelling van REGEN50 producten plaatsen op de volgende manieren:

1.) Door het bestelformulier op deze website te gebruiken. Klik hier en plaats uw bestelling direct via ons bestelformulier (selecteer producten en hoeveelheden, klik op volgende en vul uw gegevens in, selecteer uw betaalmethode en bevestig uw bestelling).

2.) Bestellen door een e-mail te sturen naar: info@regen50.nl. Vermeld bij het schrijven van een bericht al uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, adres, postcode, plaats), alsmede welk product u bestelt en hoeveel u bestelt. Na het verzenden van uw e-mail met de bestelling ontvangt u een geldverzoek van PayPal. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.


Al uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het geldende privacybeleid, altijd met de grootst mogelijke bescherming van uw privacy en anonimiteit. Uw persoonlijke gegevens worden geheim gehouden en zullen niet aan derden worden verstrekt of ter beschikking worden gesteld.

15. Eenvoudig bestellen, discreet kopen en veilig betalen.

Het bestellen van REGEN50 producten is eenvoudig en snel, de aankoop is discreet en de betaling is 100% veilig.

U kunt uw bestelling van Regen50 producten op de volgende manieren plaatsen:

1.) Via het bestelformulier op deze website. Klik hier en plaats uw bestelling direct via ons bestelformulier (selecteer producten en aantallen, klik op volgende en vul uw gegevens in, selecteer uw betaalmethode en bevestig uw bestelling).

2.) Bestellen door een e-mail te sturen naar: info@regen50.nl. Vermeld bij het schrijven van een bericht al uw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, adres, postcode, plaats), alsmede welk product u bestelt en hoeveel u bestelt. Na het verzenden van uw e-mail met de bestelling ontvangt u een geldverzoek van PayPal. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van de betaling.

Onze koeriers bellen u voor de levering en als u op dit moment niet op het vermelde adres bent, kunt u eenvoudig een andere tijd of locatie voor de levering regelen. Bij het plaatsen van uw bestelling raden wij u aan om het adres op te geven waar u zich de komende 2-4 werkdagen in de ochtenduren bevindt. Als u aan het werk bent, schrijf dan de naam van het bedrijf, het adres van het bedrijf, en uw naam en achternaam. De zending is discreet verpakt.


Betaling is 100% veilig.

Wij bieden drie betaalmethoden met PCI Compliance standaard.

1. Veilig betalen met uw Debet- of Kredietkaart (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover…) met PCI Compliance standaard. De naleving van de compliance-norm voor de betaalkaartindustrie wordt door de kredietkaartmaatschappijen vereist om online transacties te beveiligen en te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Houd er rekening mee dat we GEEN krediet-/debetkaartnummers opslaan.

2. Betalen via PayPal; u kunt met uw kredietkaart betalen via PayPal als u geen PayPal-rekening heeft.

3. Directe overschrijving; Vooruitbetaling (factuur) – betaling via overschrijving of internetbankieren.


Al uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met het geldende privacybeleid, steeds met de grootst mogelijke bescherming van uw privacy en anonimiteit. Uw persoonlijke gegevens worden geheim gehouden en zullen niet aan derden worden verstrekt of ter beschikking worden gesteld. Houd er rekening mee dat wij GEEN creditcard-/betaalkaartnummers opslaan.

16. Worden pakketten discreet verzonden?
De discretie van onze klanten is erg belangrijk voor ons, dus de zending wordt verzonden zonder logo en zonder het label voor de inhoud van het pakket. De bezorger van GLS bezorgservice weet niet wat er in het pakket zit en u kunt er zeker van zijn dat niemand anders dan u bekend zal zijn met de inhoud van het pakket.
17. Hoe bestelt u onze producten als u niet in Nederland woont?
Als u Regen50 producten wilt kopen en u woont niet in Nederland, dan kunt u deze bestellen op de internationale webpagina www.regen50.com of u kunt ons uw leveringsinformatie sturen op e-mail: info@regen50.nl en wij sturen u onze producten, waar u ook bent.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Gemakkelijk bestellen, discreet kopen en veilig betalen. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Verzending is gratis voor alle bestellingen boven de 70,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

FAQ