BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@regen50.nl

De natuurlijke en effectieve oplossing voor
Prostaat, Urinaire problemen, Potentie, Libido en Vitaliteit

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn voedingssupplementen in de vorm van capsules bestemd voor volwassen mannen en vrouwen. Ze zijn niet bedoeld voor kinderen onder de 18 jaar. De producten veroorzaken geen bijwerkingen bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

Neem twee keer per dag een capsule in, tijdens of na de maaltijd (met een glas water). Capsules zijn ook geschikt voor veganisten en vegetariërs. Neem voor een optimaal resultaat regelmatig 90 dagen lang capsules in, zonder pauzes in te lassen, voor een optimaal resultaat. Eén verpakking bevat 60 capsules, wat voldoende is voor 30 dagen gebruik. Voedingssupplementen zijn geen adequate vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Wij raden het gebruik van ons product niet aan in combinatie met andere voedingssupplementen die bedoeld zijn om de gezondheid van de prostaat en het urinewegstelsel te verbeteren, of het hormonale evenwicht.

Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten die op deze site of op de verpakkingen REGEN50 en REGEN50 STRONG staan, gebruik ze dan niet. Als u niet zeker weet of u ze moet innemen, raden wij u aan om met uw persoonlijke arts of apotheker te praten.

  • Neem twee keer per dag een capsule in, tijdens of na de maaltijd, met een glas water;
  • Voor een optimaal resultaat neemt u regelmatig capsules in gedurende 90 dagen, zonder pauzes in te lassen;
  • Eén verpakking bevat 60 capsules, voldoende voor een behandeling van 30 dagen.
FAQ