BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@regen50.nl

De natuurlijke en effectieve oplossing voor
Prostaat, Urinaire problemen, Potentie, Libido en Vitaliteit

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn effectief door de hoogwaardige kwaliteit en speciale extractie van de grondstoffen waaruit ze worden geproduceerd. De formules van beide producten bestaan uit een groot aantal kruidenextracten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Er is vandaag de dag een groot aantal gelijksoortige producten op de markt, maar alleen de REGEN50 en REGEN50 STRONG capsules bevatten actieve en 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteitsextractie, in de juiste en meest effectieve verhouding. Alle ingrediënten, evenals de eindproducten, hebben een strenge kwaliteits- en veiligheidscontrole ondergaan. Nutrilago REGEN50 producten worden geproduceerd in Duitsland onder ISO 9001, HACCP, GMP-certificaten en bevatten geen GGO’s. Ze bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn als zodanig geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Nutrilago REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn geregistreerde producten (Classificatienummers: 541-02/17-01/629 | 541-02/17-01/630).

CAPSULE INGREDIËNTEN

Regen50

 • 230,00 mg Extract van Sabal palmvruchten (extract van Sabal Palmetto)
 • 320,00 mg Pompoen zaad extract
 • 406,00 mg Extract van Prunus Africana schors (Rood Stinkhout)
 • 52,78 mg Fytosterol
 • 45,00 mg Vitamine C (L-Ascorbisch)
 • 13,40 mg Vitamine E (Tocoferyl)
 • 9,10 mg Vitamine B6 (Pyridoxine)
 • 3,28 mg Zink
 • 0,70 mg Magnesium

REGEN50 is een unieke, krachtige, natuurlijke, niet-invasieve en veilige manier om aandoeningen en ziekten zoals goedaardige prostaatvergroting (goedaardige prostaathyperplasie BPH), hypertrofie, prostaatontsteking en andere gezondheidskwesties die mannen en vrouwen ondervinden, zoals: problemen bij het plassen, frequente behoefte om te plassen, zowel overdag als ‘s nachts, urgentie gevoel, zwakke urinestroom, lange initiatie van de urinestroom, inconsistente urinestroom, gevoel van onvolledig leeglopen van de blaas, nadruppelen en pijnlijk urineren, te voorkomen en te vertragen.

REGEN50 veroorzaakt geen bijwerkingen. Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten of niet zeker weet of u REGEN50 kunt gebruiken, raden wij u aan deze niet te gebruiken totdat u uw arts of apotheker heeft geraadpleegd. Deze producten zijn niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar.

CAPSULE INGREDIËNTEN

Regen50Strong

 • 230,00 mg Extract van Sabal palmvruchten (extract van Sabal Palmetto)
 • 360,00 mg Brandnetelwortelextract
 • 416,00 mg Extract van Prunus Africana schors (Rood Stinkhout)
 • 54,08 mg Fitosterol
 • 100,00 mg Maca-wortelpoeder
 • 100,00 mg Indische wierookhars extract
 • 60,00 mg Tomatenextract
 • 6,00 mg Lycopeen
 • 45,00 mg Vitamine C (L-Ascorbisch)
 • 13,40 mg Vitamine E (Tocoferyl)
 • 9,10 mg Vitamine B6 (Pyridoxine)
 • 14,60 mg Zink
 • 0,70 mg Magnesium
 • 82,70 mg L-arginine

REGEN50 STRONG capsules bevatten een hogere, krachtigere hoeveelheid geconcentreerde werkzame bestanddelen dan REGEN50.

REGEN50 STRONG is bedoeld voor mannen die lijden aan aandoeningen zoals erectiestoornissen (seksuele impotentie), goedaardige prostaatvergroting (BPH), prostaathypertrofie, prostatitis en voor gezondheidskwesties zoals een inconsistente urinestroom, moeilijkheden bij het legen van de blaas, frequente behoefte aan ‘s nachts urineren, onvermogen om de urine vast te houden, urgentie gevoel, zwakke urinestroom, problemen met het in gang zetten van de urinestroom, gevoel van onvolledig leeglopen van de blaas, nadruppelen en pijnlijk urineren.

REGEN50 STRONG veroorzaakt geen bijwerkingen. Als u allergisch bent voor een van de ingrediënten of niet zeker weet of u REGEN50 STRONG moet innemen, raden wij u aan deze niet te gebruiken totdat u uw arts of apotheker heeft geraadpleegd. Deze producten zijn niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar.

Sabal palm (Serenoa repens)

Het wordt met succes gebruikt voor de behandeling van problemen van de urinewegen en BPH van de 1e en 2e graad.

De Sabal Palm is een dwergpalm waarvan de vruchten, die helende eigenschappen hebben, worden gebruikt in de vorm van extracten. De belangrijkste werkzame stoffen, die gebruikt worden bij de behandeling van prostaat- en urinewegaandoeningen, en daarnaast in verband worden gebracht bij het voorkomen van kanker, zijn fytosterolen, kruidensterolen, flavonoïden, vetzuren, enz. Hoewel het synergetische effect van alle ingrediënten belangrijk is voor het volledige effect van de Sabal palmextract, wordt het sleutelelement voor de farmacologische activiteit beschouwd als die van de groep van de fytosterolen (β-sitosterol). Het werkt als een remmer van 5-alfa-reductase, die de productie van DHT (de actieve vorm van testosteron, dihydrotestosteron – primaire stimulator van de prostaatvergroting) vermindert en voorkomt dat het zich aan de prostaat hecht.

Pompoenzaad extract (Cucurbita moschata)

Heeft een helende werking op prostaatziekten.

Pompoen komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en de zaden zijn door de oorspronkelijk Amerikaanse bewoners gebruikt om allerhande gezondheidsproblemen te verlichten. De zaden zijn een bron van essentiële vetzuren, aminozuren, fytosterolen, zink en andere mineralen en vitaminen. Het belangrijkste ingrediënt is bèta-sitosterol dat het enzym remt dat betrokken is bij de omzetting van testosteron in het dihydrotestosteron – wat een overmatige prostaatgroei kan veroorzaken.

Schorsextract van Rood Stinkhout (Pygeum africanum)

Gecombineerd met andere ingrediënten verlicht het de prostaatproblemen, verhoogt het libido en de seksuele potentie.

Rood Stinkhout kan tot 25 meter hoog groeien en het belangrijkste onderdeel van de boom is de schors, die rijk is aan oliën en actieve ingrediënten. Van oudsher wordt het gebruikt voor seksueel uithoudingsvermogen, sterkere potentie, ontstekingen en urineweginfecties, goedaardige prostaatveranderingen, malariabehandeling, maagpijn, enz. Het is effectief gebleken in de preventie en behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BHP) en in het bestrijden en verminderen van de symptomen van prostaatkanker. Volgens verschillende klinische studies heeft de werking van dit extract in combinatie met andere kruidenextracten een aanzienlijk effect op de symptomen van prostaatziekten.

 

Brandnetelwortelextract (Urticae dioica)

Veel klinische studies bevelen het gebruik van brandnetel aan bij de genezing van prostaathyperplasie.

Brandnetel bevat een aantal nuttige ingrediënten zoals vetzuren, lignanen, vitamine C, bèta-sitosterol, die allemaal een positief effect op de prostaat, de potentie en het libido hebben. Brandnetelwortel in combinatie met andere ingrediënten kan effectief zijn bij de bestrijding van prostaathyperplasie en prostaatkanker, waardoor de verspreiding van kankercellen wordt verminderd zonder de normale weefsels aan te tasten. Andere studies hebben aangetoond dat brandnetel de groei van tumoren met maar liefst 30 procent voorkomt. Vele klinische studies hebben de doeltreffendheid van de brandnetelwortel in de genezing van de prostaat en de urinewegen bevestigd.

Maca wortelpoeder (Lepidium meyenii)

Het verhoogt de seksuele energie, herstelt de vitaliteit en beïnvloedt de seksuele potentie.

Maca wordt over de hele wereld gebruikt als afrodisiacum. Het werkt op het verbeteren van de stemming, het stimuleren van energie en verbetert het libido aanzienlijk. Het kan mensen helpen die de energie en vitaliteit van hun lichaam willen versterken. Als afrodisiacum valt het in de categorie van de middelsterke middelen. De resultaten van vier klinische studies hebben aangetoond dat Maca een belangrijk effect heeft gehad op het verbeteren van erectiestoornissen (seksuele potentie) bij mannen en op het verminderen van de productie van DHT. Het verbetert de spermaproductie, hun mobiliteit en volume. Het heeft aanzienlijke effecten op de toename van seksuele energie en de verbetering van zwakke en milde erectiestoornissen.

Indische wierookhars extract (Boswellia serrata)

Werkt ontstekingsremmend en helpt bij het blokkeren van de groei van prostaatkanker.

Vanwege de ongelooflijke ontstekingsremmende eigenschappen wordt de hars, die rechtstreeks uit de Indiase wierookboom wordt verkregen, vaak gebruikt voor medische doeleinden. Volgens studies, reguleert Indiase wierookharsextract de genexpressie en onderdrukt het sterk de productie van pro-inflammatoire cytokinen die betrokken zijn bij BHP en prostaatkanker. Studies hebben ook aangetoond dat het extract effectief is in het bedwingen van de proliferatie van prostaatkankercellen en de groei van prostaatkanker onderdrukt.

Tomatenextract (Solanum lycopersicum)

Tomaatlycopeen is een antioxidant, beschermt de prostaatgezondheid en werkt tegen hyperplasie.

Tomaatlycopeen is een antioxidant uit de groep van de carotenoïden, en het is effectief in het voorkomen en behandelen van prostaatkanker. Tomaten en de bijproducten ervan zijn rijk aan lycopeen. Het beschermt tegen degeneratieve ziekten die ontstaan onder invloed van vrije radicalen. Klinische studies hebben bevestigd dat lycopeen het optreden van verhoogde PSA-waarden, in het bloed van patiënten met prostaathyperplasie, vermindert.

Zink (Zincum)

Beïnvloedt de kwaliteit van het sperma, de prostaatgezondheid, vermindert de prostaatvergroting en verhoogt de testosteronproductie.

Zink is zeer belangrijk voor de algemene en seksuele gezondheid. Het vermindert effectief de vergrote prostaat. Studies hebben aangetoond dat de aanwezigheid van zink in het lichaam helpt bij het onderdrukken van de groei van prostaattumoren. Epidemiologische studies hebben aangetoond dat mannen met een hoger zinkgehalte (in het voedsel of in voedingssupplementen) beschermd zijn tegen gevorderde prostaatkanker. Het toevoegen van zink aan uw dieet heeft invloed op de gezondheid van uw lichaam en een verminderde prostaatvergroting. Het verhoogt ook de productie van testosteron, wat helpt bij het verhogen van het mannelijk libido en de kwaliteit van het sperma. Gebrek aan zink veroorzaakt een daling van het testosterongehalte, vooral bij oudere mannen.

Vitaminen B6, C, en E

Kampioenen in de preventie van prostaatziekten en het behoud van de prostaatgezondheid.

Vitaminen zijn essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor het normaal functioneren van het menselijk lichaam. In REGEN50 producten spelen vitaminen, samen met andere ingrediënten, een belangrijke rol in de strijd voor de gezondheid van de prostaat en de preventie van ziekten. Vitamine B6 helpt bij het verminderen van chromosoomfracturen, waardoor de kans op prostaatkanker afneemt. Vitamine C werkt op dezelfde manier als vitamine B6 en beschermt de chromosomen. Vitamine E beïnvloedt de bloedstroom en bloedcirculatie en wordt beschouwd als een natuurlijk afrodisiacum. Recente studies hebben aangetoond dat vitamine E de natuurlijke prostaatgezondheid behoudt en tegelijkertijd beschermt.

L-arginine

In combinatie met andere ingrediënten is L-arginine een belangrijke factor voor een betere seksuele potentie.

L-Arginine is een aminozuur dat nuttig is bij de behandeling van ziekten en gezondheidskwesties die verband houden met de bloedstroom, zoals erectiestoornissen, verstopte slagaders, enz. Verhogende niveaus van stikstofoxide (NO) in het bloed verlicht de slagaders en verbetert de bloedstroom, die een belangrijke rol speelt in erectie en seksuele gezondheid in het algemeen. L-Arginine wordt beschouwd als een krachtig element voor potentie en het bereiken en behouden van een erectie.

Magnesium

Vooral effectief bij de behandeling van ziekten en prostaatgerelateerde gezondheidsproblemen.

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor het uitvoeren van stofwisselingsprocessen in het lichaam, en zonder magnesium kan ons lichaam niet normaal functioneren. Regelmatige inname van magnesium is zeer effectief gebleken bij de behandeling van vele ziekten, waaronder prostaatkanker. Uit onderzoek is gebleken dat prostaatcomplicaties aanzienlijk worden verminderd indine er voor een langere periode magnesium wordt geslikt. Het is nuttig gebleken bij het aanpakken van problemen met prostaatvergroting en ook bij het onderdrukken van infecties. Onderzoek heeft aangetoond dat magnesium effectief is als preventie middel tegen kanker. Draagt in belangrijke mate bij aan de vermindering en uitputting van de vermoeidheid.

FAQ