BESTELLINGEN EN INFORMATIE
info@regen50.nl

De natuurlijke en effectieve oplossing voor
Prostaat, Urinaire problemen, Potentie, Libido en Vitaliteit

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

REGEN50 en REGEN50 STRONG bevat alleen hoogwaardige ingrediënten met bewezen succes.

De REGEN50-formules zijn gebaseerd op actieve en natuurlijke ingrediënten. Hun werking is bewezen door talrijke wetenschappelijke studies en jarenlang onderzoek. De extracten van de planten, vitaminen en mineralen waaruit de formule REGEN50 bestaat, zijn van de hoogste kwaliteit en worden verkregen door speciale extractiemethoden die onder strikt gecontroleerde omstandigheden plaatsvinden. Productkwaliteitstesten worden in verschillende fasen uitgevoerd door specialisten. Om deze redenen is REGEN50 meerdere malen beter en effectiever dan vergelijkbare producten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

REGEN50 capsules zijn gemaakt van een combinatie van planten, vitaminen en antioxidanten, in de juiste en meeste effectieve verhouding. Deze formule bevat 8 bewezen en effectieve natuurlijke ingrediënten: Sabal palmvruchtenextract, pompoenpit extract, extract van Rood Stinkhout, vitamine C, vitamine E, vitamine B6, zink, magnesium. REGEN50 STRONG is een natuurlijk voedingssupplement dat mannen met prostatitis, prostaatvergroting (goedaardige prostaatvergroting) alsmede mannen die prostaatvergroting en andere prostaatziekten, waaronder prostaatkanker, willen voorkomen, helpt. Ook, helpen deze capsules mannen bij het versterken van de erectie, het opvoeren van seksuele energie en kracht. Naast mannen van middelbare leeftijd en ouder, worden REGEN50 STRONG capsules ook door jongere mannen gebruikt om prostaatvergroting, prostatitis, prostaatkanker en impotentie tijdig te voorkomen en daarnast het libido te verhogen en een normaal testosterongehalte te behouden. De REGEN50 STRONG formule bestaat uit maar liefst 12 bewezen en effectieve natuurlijke ingrediënten: Extract van Sabal palmvruchten, extract van brandnetelwortel, extract van Rood Stinkhout, macawortelpoeder, extract van Indiase wierookhars, tomatenextract – lycopeen, vitamine C, vitamine E, vitamine B6, zink, magnesium, l-arginine. Zo’n groot aantal natuurlijke ingrediënten maken REGEN50 STRONG de krachtigste formule voor prostaat en impotentie op de markt. Het bevat het grootste aantal actieve natuurlijke ingrediënten in één capsule.

Dit zijn uittreksels uit wetenschappelijke studies en beschrijvingen van tests die de efficiëntie van de ingrediënten en de formule van REGEN50 hebben bewezen.

De Sabal Palm (Serenoa repens) is een dwergpalm waarvan de bessen de meest actieve ingrediënten bevatten en die bijdragen aan de normale urinefunctie en functie van de prostaat. De Sabal Palm bevat werkzame stoffen zoals vetzuren, plantaardige sterolen en flavonoïden. De polysachariden verminderen ontstekingen en versterken het immuunsysteem. Het werkt als een 5-alfa-reductaseremmer die de productie van DHT (actief testosteron, dihydrotestosteron – de primaire stimulator voor de prostaatgroei) vermindert en voorkomt dat het zich aan de prostaat hecht. In veel studies is bewezen dat een grotere ontstekingsremmende werking wordt bereikt wanneer de Sabal Palm wordt geconsumeerd in combinatie met lycopeen. De sterkere REGEN50 STRONG formule bevat een combinatie van Sabal palmvruchten en lycopeen (tomatenextract). In Zwitserland is een studie uitgevoerd met een steekproef van 82 patiënten over een periode van acht weken. In die periode kregen de patiënten dagelijks verschillende vormen van sabal palmvruchten toegediend. Verschillende patiënten kregen capsules met het extract van gedroogde en gemalen bessen, terwijl de andere patiënten het extract van Sabal palmbessen kregen in de vorm van pillen, tincturen en thee. Na afloop van de behandeling was de conclusie dat de gezondheidstoestand van alle patiënten die lijden aan de symptomen van goedaardige prostaathyperplasie (BPH) is verbeterd en de patiënten zelf beoordeelden het geheel of gedeeltelijk verdwijnen van de symptomen. De patiënten die het extract van gehakte en gedroogde Sabal Palmbessen namen, hebben het succes van de behandeling en het volledig verdwijnen van alle symptomen, subjectief geëvalueerd. Wetenschappers hebben de behandeling als succesvol beoordeeld door het internationale classificatiesysteem. Volgens het scoresysteem waren de beste resultaten echter bij de patiënten die Sabal Palmbessenextracten in de vorm van capsules hadden geconsumeerd. REGEN50 en REGEN50 STRONG bevatten onder andere het extract van gedroogde en gemalen Sabal Palmbessen. Door deze studies is onze formule – een mengsel van planten, vitaminen en antioxidanten – in de capsules opgenomen, voor de beste absorptie en effectiviteit. Aan de andere kant zijn thee en soortgelijke producten niet zo effectief omdat vetzuren minder goed oplosbaar zijn in water. Daarom raden wij aan om onze capsules tijdens of na de maaltijd in te nemen.

Rood Stinkhout (Prunus Africana) heeft zijn doeltreffendheid, in het behandelen van prostaat verwante kwesties, middels talrijke studies aangetoond, met inbegrip van een publicatie over een studie in het Europees/Oostenrijkse medische dagboek Wiener Klinische Wochenschrift. Deelnemers in de ene groep namen twee keer per dag 50 mg schorsextracten van de Prunus Africana in, terwijl de andere groep in dezelfde dosis een placebo kreeg. De studie duurde 2 maanden. De resultaten toonden significante verbeteringen bij de patiënten die het Prunus Africana schorsextract kregen in tegenstelling tot de patiënten die een placebo kregen. De studie heeft ook significante en effectieve synergie aangetoond van Rood Stinkhout met andere kruidenextracten die gebruikt worden bij de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (vergrote prostaat), zoals pompoenzaadextract en Sabal Palmvruchtenextract (Serenoa repens). REGEN50 en REGEN50 STRONG bevatten, onder andere, de perfecte combinatie van actieve extracten van Prunus Africana schors, pompoenzaad en Sabal Palmbessen. Deze combinatie heeft een aantal significante positieve effecten op de symptomen van goedaardige prostaathyperplasie BPH (vergrote prostaat). De belangrijkste fytochemicaliën van Prunus Africana schors zijn triterpenen (14%), ferulinezuur, fytosterolen (bèta-sitosterol, bèta-sitosteron, campesterol) en tannines. Er worden medische eigenschappen toegeschreven aan fytosterolen, die een ontstekingsremmende werking hebben, maar studies tonen ook aan dat alle belangrijke groepen nuttig zijn voor een gezonde prostaat. De werkzame stoffen van het schorsextract remmen de werking van het 5-alfa-reductase enzym; dat testosteron omzet in dihydrotestosteron. Aangezien dihydrotestosteron de belangrijkste oorzaak is van de vergroting van de prostaat, zijn de problemen van goedaardige prostaathyperplasie opgelost, en daarmee alle problemen van de urogenitale kanalen die verband houden met de prostaat. REGEN50 en REGEN50 STRONG met Prunus Africana schorsextract en andere actieve ingrediënten, helpen effectief bij de behandeling van prostaatziekten, het handhaven van optimale testosteron niveaus, het voorkomen van verlies van libido en het verhogen van de algehele kwaliteit van leven bij mannen die getroffen worden door prostaat gerelateerde problemen.

Pompoenextract (Cucurbita moschata) is waardevol bij de behandeling van prostaatproblemen, omdat het een overvloed bevat aan omega 3 vetzuren, carotenoïden en zink. Het belangrijkste ingrediënt is bèta-sitosterol, dat het enzym remt dat betrokken is bij de omzetting van testosteron in het dihydrotestosteron en verantwoordelijk is voor een overmatige vergroting van de prostaat. Pompoenpitextract wordt vaak gebruikt met het extract van Sabal palmvruchten omdat deze combinatie goed werkt bij het verminderen van de symptomen van goedaardige prostaathyperplasie (vergrote prostaat). Echter, zelfs alleen al met behulp van de Sabal palmvruchtenextract kan het de symptomen van BPH verminderen. Bij een studie, onder 47 patiënten met goedaardige prostaathyperplasie, ontving men: zetmeel van zoete aardappelen (groep A, placebo, 320 mg/dag), pompoenpitolie (groep B, 320 mg/dag), Sabal palm (groep C, 320 mg/dag) en extracten van pompoenpitten en Sabal palm (groep D, elk 320 mg per dag). Het is aangetoond dat de beoordeling van de kwaliteit van leven was verbeterd voor patiënten met een vergrote prostaat in de groepen B, C en D – voor hen die alleen Sabal palmextract of pompoenpitextract ontvingen, en de kwaliteit van leven was aanzienlijk verbeterd voor de patiënten die een combinatie van Sabal palmextract en pompoenpitextract namen. Onze REGEN50 formule bevat een combinatie van pompoenpitextract en Sabal palmvruchtenextract.

Brandnetelwortelextract (Urticae dioica) bevat voedingsstoffen, zoals het actieve bestanddeel beta-sitosterol, lignanen, vetzuren, anthocyanen, vitamine C en serotonine. Het is aangetoond dat de wortel van brandnetel een gunstig effect heeft op de gezondheid van de prostaat, omdat het de hormoonactiviteit in het prostaatweefsel reguleert. Het heeft ook krachtige anti-inflammatoire en antimicrobiële effecten. In een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie, onder 558 patiënten met BPH, bleek het extract van de brandnetelwortelwortel een positief effect te hebben op de verwijdering van LUTS (Lower Urinary Tract Symptoms). Er was een verbetering van 81% en de urinestroomsnelheid was significant hoger dan bij de patiënten die met het placebo werden behandeld. In combinatie met het extract van Sabal palmvruchten leverde het extract van brandnetelwortel een nog indrukwekkender effect op de BPH (vergrote prostaat)op. Het is aangetoond dat de combinatie net zo effectief was als de werking van een geneesmiddel dat de symptomen vermindert en de urinestroom verhoogt. Andere studies hebben aangetoond dat brandnetel de tumorgroei met indrukwekkende 30% remt. Lectines uit de brandnetelwortel zijn de eiwitten die betrokken zijn bij de celherkenning, en hun affiniteit met kankercellen boven gezonde cellen verhoogt hun vermogen om kwaadaardige cellen aan te vallen. De resultaten van de studies gepubliceerd in de Clinical Therapeutic Suggest hebben bewezen dat het extract van de brandnetelwortel in combinatie met het extract van de Prunus Africana schors een nog effectiever resultaat geeft bij de behandeling van BPH (goedaardige prostaathyperplasie). De formule REGEN50 STRONG bevat onder andere de combinatie van het extract van de brandnetelwortel en het extract van de runus Africana schors.

Macawortelpoeder (Maca, Lepidium mayenii) bevat een aantal nuttige stoffen, waaronder lipiden, vezels, mineralen (calcium, koper, zink, kalium), vitaminen, fenolen, 53 etherische oliën, niet-alkalische bioactieve stoffen, 7 alkamiden en bèta-sitosterol. De voordelen van Macawortels wordt toegeschreven aan het vermogen om te helpen bij het herstel van de seksuele, endocriene (hormonale) en geestelijke gezondheid. Het wordt al eeuwenlang over de hele wereld gebruikt als afrodisiacum en een natuurlijke remedie tegen de symptomen van erectiestoornissen, zoals impotentie. Een studie, uitgevoerd op proefpersonen met een erectiestoornis (impotentie), heeft aanzienlijke verbeteringen aangetoond bij diegenen die Macawortel gebruikten in tegenstelling tot degenen die een placebo toegediend kregen. Vier andere klinische studies, uitgevoerd door MMC, hebben ook een verbetering van het libido en de seksuele functie bij mannen aangetoond. Verder onderzoek heeft aangetoond dat Macawortel ook de prostaatreductie bij mannen beïnvloedt. De formule van REGEN50 STRONG bevat ook Macawortelpoeder dat, in combinatie met andere planten, vitaminen en antioxidanten, niet alleen de gezondheid van de prostaat beïnvloedt, maar ook de erectie en de hardheid van de penis bevordert.

Lycopeen is een carotenoïde die veel voorkomt in tomaten. Het is nuttig bij de preventie en behandeling van prostaatkanker. Epidemiologische studies hebben bevestigd dat populaties, met een hoge consumptie van lycopeen in de voeding, een lager risico op prostaatkanker hebben. In één klinische studie, nam het niveau van het prostaat-specifiek antigeen (PSA) bij patiënten met BPH (prostaatkanker) af bij mannen die tomatensaus consumeerden, in tegenstelling tot patiënten die geen tomatensaus consumeerden. In andere klinische proeven, ontvingen de mensen met prostaatkanker gedurende drie weken dagelijks 30 mg lycopeensupplementen voorafgaand aan prostaat chirurgie. Men heeft opgemerkt dat deze mannen minder tumoren hadden dan mannen die geen lycopeen kregen. Wat suggereert dat lycopeen nuttig kan zijn bij de behandeling van reeds bestaande prostaatkanker. Voor de preventie van prostaatkanker, suggereren epidemiologische studies dat de consumptie van slechts 6 mg lycopeen per dag zeer gunstig kan zijn. De dagelijkse dosis REGEN50 STRONG bevat 20 mg hoogwaardig lycopeen dat de prostaat kan beschermen tegen kanker.

Indische wierookhars extract (Boswellia serrata) heeft aangetoond een krachtige remmer van 5-lipoxygenase te zijn, dat verantwoordelijk is voor ontstekingsziekten. Het controleert ook de genexpressie, onderdrukt sterk de productie van proinflammatoire cytokines die betrokken zijn bij BPH (goedaardige prostaathyperplasie – prostaatvergroting) en prostaatkanker. De ontstekingsremmende effecten van Indiase wierookharsextract zijn vastgesteld door middel van onderzoeken. Deze studies hebben aangetoond dat de werking van Indiase wierookharsextract de proliferatie van prostaatkankercellen onder controle houdt en de groei van prostaatkanker blokkeert. Het doet dit door de vorming van bloedvaten, die afwijkende cellen voeden, te voorkomen. Een andere studie toonde aan dat Boswellia Serrata niet alleen de groei van tumorcellen verhinderde, maar ook het lichaam aanmoedigde om de zelfvernietiging van kankercellen te activeren. REGEN50 STRONG, met Indiase wierookharsextract en een combinatie van andere ingrediënten, kan de prostaat beschermen tegen ontstekingen en prostaatkanker.

Phytotherapy Research,Phytother. Res. 27: 218–226 (2013)Published online 23 April 2012 in Wiley Online Library(wileyonlinelibrary.com) DOI: 10.1002/ptr.4696
Improving BPH symptoms and sexualdysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial†Andreas Suter,1,4*Reinhard Saller,2Eugen Riedi3and Michael Heinrich41Medical Department, A. Vogel Bioforce AG, Roggwil, Switzerland2Institute of Natural Medicine, Zurich University Hospital, Zurich, Switzerland3Urological practice, Chur, Switzerland4School of Pharmacy, University of London, University College London, London, United Kingdom
Bartlet A et al. Efficacy of Pygeum africanum extract in the tretment of micturitional disorders due to benign prostatic hyperplasia. Evaluation of objective and subjective parameters. A multicentre, randomized, double-blind trial. Wiener Klinische Wochenschrift, 1990, 102:667-673
A double-blind, randomized, pilot dose-finding study of maca root (L. meyenii) for the management of SSRI-induced sexual dysfunction.
CNS Neurosci Ther 2008 Fall;14(3):182-91 (ISSN: 1755-5930). Dording CM; Fisher L; Papakostas G; Farabaugh A; Sonawalla S; Fava M; Mischoulon
Carbin BE, Eliasson R. Treatment by Curbicin in benign prostatic hyperplasia (BPH). Swed J Biol Med . 1989;2:7–9.
Carbin BE, Larsson B, Lindahl O. Treatment of benign prostatic hyperplasia with phytosterols. Br J Urol . 1990;66:639–41.
Schiebel-Schlosser G, Friederich M. Phytotherapy of BPH with pumpkin seeds–a multicenter clinical trial. ZeitsPhytother . 1998;19:71–6.
J Herb Pharmacother. 2005;5(4):1-11.
Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study.
Frank, M.B., Yang, Q., Osban, J., Azzarello, J.T., Saban, M.R., Saban, R., Ashley,
R.A., Welter, J.C., Fung, K.M. and Lin, H.K. (2009). Frankincense oil derivedfrom Boswellia carteri induces tumor cell specific cytotoxicity.
BMC ComplementAltern. Med.,18: 9:6

 

Expertise Advies

Nutrilago REGEN50 en REGEN50 STRONG zijn natuurlijke voedingssupplementen die in één enkele capsule alle ingrediënten combineren die bekend staan om hun positieve effecten op de prostaatgezondheid. REGEN50 producten bieden een effectieve oplossing en is de eerste keuze van mannen met prostaatproblemen, impotentie, een laag libido en een afnemend testosterongehalte. REGEN50 voedingssupplementen worden aanbevolen voor mannen die eventuele toekomstige problemen, als gevolg van ouder worden, willen voorkomen. Evenals mogelijke symptomen en problemen in verband met prostatitis, goedaardige prostaathyperplasie, prostaatkanker, verlies van libido en testosteron, of de verschijning van erectiestoornissen – bijv. impotentie.

Symptomen die erop wijzen dat er iets mis is met de prostaat zijn onder andere: frequentere behoefte aan urineren gedurende de dag, urgentie om te plassen, zwakke en inconsistente urinestroom, een branderig gevoel tijdens het plassen, ‘s nachts vaak wakker worden om te plassen, problemen met het starten van de plas, nadruppelen en het gevoel de blaas onvolledig te kunnen legen.

Hoe eerder u het prostaatprobleem opmerkt en begint de symptomen te bestrijden, hoe groter de kans dat niet-agressieve behandelingen en natuurlijke remedies succesvol zijn.

Symptomen die erop wijzen dat er iets mis is met de prostaat:

  • vaker behoefte aan urineren gedurende de dag;
  • urgentie om te plassen;
  • zwakke en inconsistente urinestroom;
  • branderig gevoel tijdens het plassen;
  • ‘s nachts frequent wakker worden om te plassen;
  • problemen met het op gang brengen van de urinestroom;
  • nadruppelen;
  • gevoel van onvolledig leeglopen van de blaas.

Secure Payment

EENVOUDIGE AANKOOP & VEILIGE BETALING

Gemakkelijk bestellen, discreet kopen en veilig betalen. > Meer...

delivery

GRATIS EN DISCRETE LEVERING

Verzending is gratis voor alle bestellingen boven de 70,00 €. Alle producten zijn discreet verpakt. > Meer...

FAQ